| Підкреслити достоїнства і згладити НЕДОЛІКИ: <br> <br> Показ .. |
| Написав user09 |
| Середа, 12 травня 2010, 22:30 |
|
П span> оказії мод - видовище, завжди зачаровує погляд жінки. Особливо зараз, коли у всіх закоханих передсвятковий настрій, а в повітрі витає любов - особливо гостро відчуваєш потребу в вагомий поради спеціаліста, який підкаже, як же потрібно одягнутися, щоб і модно було, і до лиця, і, головне, щоб сподобатися коханому, який напевно очікує від мене чогось незвичайного до Дня всіх закоханих. З такими питаннями я і опинилася в бутіку Osmosi, в гостях у стиліста Тетяни Осьмініной. Поки Тетяна розповідала про те, що буде по-справжньому модно в цьому сезоні, в бутік заглянула відома російська співачка Катя Лель. Придбавши кілька штучок в подарунок своїм друзям, вона підібрала кофтинки і для себе. Співачка помітила, що зазвичай одягається за кордоном, але буде не проти, якщо Тетяна запропонує їй кілька нарядів для сольного концерту в квітні цього року. Виявилося, що радами стиліста Тетяни Осьмініной, господині бутіка Osmosi та салону краси Centro Donna , користуються Борис Моїсеєв, Гоша Куценко, Лариса Удовиченко та багато інших наших зірки. Про свою творчість Тетяна говорить так: - Я сама не придумую костюми, не шию їх - я їх доробляю, доповнюю різними елементами, аксесуарами. Моя робота - «професійно одягнути», а це значить - підкреслити достоїнства й недоліки згладити, запропонувати одяг, відповідну віком та образу життя клієнта. З цієї точки зору, кожен з нас, в силу своїх можливостей, і розглядає свій одяг. Але як врахувати всі одразу: і тенденції сучасної моди, і стиль, і елегантність. - Наближається День Святого Валентина. Як Ви порадите закоханим одягнутися в це свято? Span> - Одягніть те, що підкреслить вашу індивідуальність і підніме настрій. Якщо у День святого Валентина ви збираєтеся на вечірку, не приходьте в тому, в чому ви з'являєтеся в будні. Чоловік повинен звернути на вас увагу. Значить, виберіть такий наряд, який викличе у нього інтерес, спробуйте змінити звичайні штани на ефектну спідницю, або змінити звичну кольорову гаму вашого наряду. - Багато модниці вже готуються до весни. Що будуть носити в наступаючому сезоні? Span> - Весна-літо - період анархії стилів, поєднання непоєднуваного. Прикметою цього сезону є різнокольорові гетри, панчохи і колготки. Дуже популярні яскраві колготки з відкритим носом, які добре поєднуються з сукнею, спідницею і шортами. Також, «родзинкою» весняно-літнього сезону стануть легкі ботфорти з полегшеною шкіри. Зараз носять гетри різних фасонів. Гетри можуть бути широкими, вузькими, укороченими. Їх можна одягнути з брюками або легкої спідницею. І ще один модний елемент - це кальсони неймовірною довжини, які на нозі утворюють збірки. Хітом цього сезону , нарівні з гетрами та колгот, стануть корсети. Корсети різної форми та кольорів, з численними гудзиками, пряжками, бахромою і шнурівками. Вдягнуті під вільною блузою і шкіряного або джинсового курткою, вони поєднуються з одягом будь-якого стилю, будь то вечірнє вбрання або повсякденний костюм. Як і взимку, модні приталені укорочені курточки. Так що худніть, дорогі жінки, готуйтеся до літнього сезону! Стиль «унісекс» іде і поступається місцем елегантності, залишаючи окремі аксесуари (бретелі, підтяжки, краватки). Сучасний одяг підкреслює красу жіночого тіла. Якщо минулий сезон був ознаменований деякою недбалістю, так званим «клошарним» стилем, то зараз джинсова або шкіряна куртка повинна бути врівноважена розшитим топом або щільно прилягає до тіла блузкою з вишивкою або рюшами. Знову набуває популярності так званий «бочонок »- це спідниця або шорти, зашиті знизу, спідниці-штани. Як і раніше актуальні улюблені російськими жінками бриджі, які носять в будь-який час року. У моду входить «тренч» - це всіма забуті двобортні плащику сімдесятих. Характерною ознакою цієї весни є «багатошаровість» , своєрідна «капуста», різнокольорові і разнофактурние елементи одягу, що стирчать один з-під іншого. - А які елементи одягу ніколи не «старіють», не виходять з моди? span> - Ніколи не виходить з моди англійська лацкан і рукав «кімоно». Коротку спідницю носять завжди, так само як і різну форму штанів. Широкі брюки ніколи не «старіють», так як приховують зайву повноту, але в якісь моменти набувають велику популярність і в струнких жінок. Завжди актуальні шарфи, водолазки, светри. Класичні форми сумок, які визначають будинку моди - «Шанель», «Картьє». - Які кольори будуть найбільш актуальні в наступаючому сезоні? span> Цієї весни дуже популярні яскраві кольори, і самі божевільні їх поєднання. У цьому сезоні немає «заборонених» комбінацій. Мода поєднує всі. Входять в моду і «невизначені» кольори - темно-сірі, зеленувато-жовті, зеленувато-сірі, сіро-оливкові. Дуже модні квіти на тканині - маки, троянди , ромашки. Квіти з'являються навіть на взутті і аксесуарах. - Які тканини будуть найбільш популярні? Span> Настільки, модний у цьому сезоні, - «атласний» ефект, створюється на багатьох видах тканин: як натуральних, так і синтетичних. Цієї весни з'являється безліч елементів зі шкіри та замші. За цими матеріалами дуже складно доглядати, їх дуже складно чистити, тому не всі жінки їх люблять. Але мода диктує свої закони ... Актуальні тканини, прикрашені печатками, портретами і етнічними малюнками. - Як підібрати елементи одягу, щоб не здатися позбавленою смаку? span> - Найкраща рекомендація - це не передати куті меду. Тобто бути в міру модною. Елегантність полягає в умінні поєднувати. Ультрамодні деталі вашого одягу повинні бути врівноважені простотою костюма в цілому. Якщо ви одягаєте яскравий топ, то нижня частина повинна виглядати трохи скромніше, ніж верхня, і навпаки. Якщо ви носите штани з великою кількістю блискавок, рюшів та інших декоративних елементів - верх повинен бути «гладким». Якщо верх буде таким же строкатим, жінка буде схожа на новорічну ялинку. Мода - це той же підручник, який потрібно вміти прочитати. Подивіться модний журнал і виберіть те, що вам більше підходить. - Що Ви порадите дівчатам, які не можуть знайти свій стиль? Span> - Зверніться до професійного іміджейкеру. - А якщо жінка не може собі цього дозволити ? span> - Багато людей не вміють одягатися, тому що вони себе не бачать. У цьому випадку потрібно звертатися до професіонала. Консультантом може стати навіть ваш перукар. Будь-яка людина, що, на вашу думку, стильно одягнений, може дати вам добру пораду. Людина, яка знаходиться в пошуках свого стилю, в першу чергу повинен визначити, до якого типу він себе відносить - спортивному, романтичного або діловому? Якщо я починаю з вами працювати, я відразу поставлю питання про ваше соціальному стані. Я повинна це запитати, хоча це і неетичний питання. Потім я постараюся вгадати ваш вік. Як би добре жінка не виглядала, вона буде виглядати безглуздо, якщо я її одягну невідповідно віком. Я ж не стану пропонувати п'ятдесятирічної жінці одягтися в міні-спідницю. Але я буду прагнути до того, щоб за допомогою якихось елементів зробити жінку молодшою, якщо це дозволяє фігура. У будь-якому випадку, довжина спідниці буде визначатися соціальним станом. Мода на подіумі - це одне, а мода в життя - це зовсім інше. Соціальні умови диктують свої закони. Таким чином, перше питання, яке постає при виборі стилю - це соціальне становище і вік. По-моєму, при складанні гардероба краще керуватися таким принципом: 2-3 повсякденних костюма зі зміною спідниці та брюк; пара топів, водолазок і блуз відповідного їм кольору; декілька ефектних кофтинок на випадок службових вечірок; 2-3 пари джинсів, шкіряних штанів і т.п; кілька светрів до них. Непогано доповнити цей комплект відповідної курткою, і не однієї. Але, знову ж таки, не забувайте питати себе, де Ви буваєте найчастіше? І вже, виходячи з цього, віддайте перевагу спортивною або елегантною одязі. Всі ці рекомендації можна по-різному інтерпретувати, виходячи з різних факторів. Таким чином, саме головне в питанні вибору одягу - її відповідність місцем, часом і вашому внутрішньому «я». |
| Останнє оновлення на Середа, 12 травня 2010, 22:30 |