You are here: Home Мода і Стиль - Нижня білизна БІЛИЗНА: Роздягнути без сорому: <br>Як казав <br>класик :..

wmbabydoll.ru

Мода і Стиль

Decrease Size Reset font to default Increase Size
БІЛИЗНА: Роздягнути без сорому: <br>Як казав <br>класик :..
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Написав user09   
Середа, 12 травня 2010, 21:53

До ак говорив класик: « Завжди виходите в красивому білизна, моя душечка. Якщо вас переїде автобус, вам хоча б не буде соромно! ». Похмурий гумор.

Однак красиву білизну набагато більш доречно для життя. Воно володіє чудодійними властивостями - лікує старі рани, піднімаючи настрій (багато жінок в періоди криз, наприклад, під час розлучення, обов'язково купували собі що-небудь з красивого нижньої білизни, і їм ставало легше.), Надає впевненість тобі і збуджує сексуальний апетит чоловіки (старомодний комплімент типу "Я хочу мурашками бігати по твоїй спині" змінився на інший: "Чому я не деталь гардеробу, яка тримає твої груди?").

Для душі і тіла: як зробити правильний вибір

Отже, основа і початок нашого гардероба - це, звичайно , білизна. Вибір його воістину безмежний, починаючи від надзвичайно вишуканого, французького, мереживного і до більш практичного стилю - топіків і шортиків. Важливо й те, як білизна впливає на вибір верхнього одягу, адже навіть від самого шикарного вечірнього туалету не буде ніякої радості, якщо ти відчуєш, що білизна «підвела».

При виборі матеріалу, враховуй сезон і слухай імпульси свого тіла: дотик якого матеріалу тобі хочеться відчути зараз - легкого шовку або м'якого трикотажу? Приміром, мене в холодні дні силою не змусиш одягнути шовкову розкіш. Хоча білизну з шовку поза конкуренцією. Це м'якість, чуттєвість, шик, елегантність. Саме дотик шовку до шкіри діє на жінку збуджуюче і в той же час заспокійливо. Правда, шовкова білизна найніжніше і вимагає прасування на відміну від синтетики, але все ж таки, я думаю, кожна жінка в силах дозволити собі цю розкіш - комплект шовкового білизни або навіть піжаму.

Якщо ти купуєш спідниці з шовковою підкладкою, вважай, розвантажила свій гардероб: Ми не потребуємо тримати там нижні спідниці. Якщо потрібна комбінація, раджу простий прямий крій, без зайвих деталей.

При виборі спортивного білизни потрібно віддавати перевагу міцному матеріалу, вибрати який можливо у фірмових магазинах. Важливо не робити покупку відразу, а придивитися до її якості.

Після довгого важкого дня, коли від втоми валішься з ніг і розслабитися зовсім не завадить, не поспішай на кухню, краще накинь пеньюар. Нехай він навіває затишок і умиротворення. Чиста бавовна, шовк або кашемір не суть важливо: тканина має пестити, розслабляючи твоє стомлене тіло. Особливо приємно накинути такий халат після ванни. Сісти в крісло і потягнутися: блаженство! Ти швидше прийдеш в себе для нових справ (якщо, звичайно, в них ще залишилася необхідність).

Колір для білизни має особливе значення, так як воно може просвічувати крізь легкі тканини, тонкі світлі блузки та сукні. Щоб заздалегідь позбавити себе від непотрібних турбот, раджу купувати білизну тілесного кольору. У магазинах знайдеться безліч різних тонів і відтінків цього кольору, тобі легко буде вибрати свій, що збігається з відтінком шкіри.

Відкриємо кілька хитростей у підборі різновидів білизни.

Боді

Предмет «два в одному», схожий на закритий купальник. Він створює безперервність ліній, надзвичайно практичний і зручний. Боді застібається між ніг, зазвичай на кнопки - вони зручніші гудзичків або гачків. Його добре носити під трикотажні вироби. До того ж, така білизна дуже сексапільно.

Бюстгальтери.

Дивно, але кожна сьома жінка не може точно назвати свій розмір грудей. Немає нічого простішого, ніж виміряти себе. Спочатку потрібно визначити обхват під грудьми (1 / 2 обхвату - на Заході з-ставиться з розміром одягу наприклад 34 36 38) та розмір чашечок, позначуваний буквами А, В С і т. д. Щоб дізнатися номер бюстгальтера, зміряй обхват під грудьми. Сантиметр натягуй тугіше, інакше отримані цифри будуть не вірні, як правило, з похибкою на завищення. Щоб визначити розмір чашечок, сантиметри не потрібно, тому що вона повинна точно і повністю покривати груди якщо тільки бюстгальтер не має особливий фасон типу "Анжеліка". Ти сама побачиш, велика тобі чашка або впору. Слід пам'ятати, що форма грудей у всіх жінок різна. При одному і тому ж обхваті грудей, у різних жінок може бути зовсім різна форма бюста. Якщо у тебе великий бюст, приділи підвищену увагу саме чашечка, бо їхнє призначення - підтримувати груди. Можливо, в цьому випадку більше підійде модель з кісточками, але спершу переконайся, що вони не створюють незручностей.

Бретельки бюстгальтера повинні бути достатньо широкими і не врізатися в шкіру також під пахвами не повинні виникати складки. На щастя, для повних жінок нині є багато самих різних моделей під будь-який одяг, включаючи і сукні з вирізом ззаду.

Труси

Самий інтимний предмет нашого гардероба, і його обриси не повинні проступати крізь одяг. Якщо у тебе на животі є жирові складки, краще зупинити свій вибір на трусах з стягуючі вставкою. Також існують колготки з бавовняної ластка, які просто необхідні, якщо є небезпека, що лінії нижньої білизни проступить під одягом. Такі колготки зовсім непомітні під брюками або спідницею. Якщо в моделях типу «бікіні» або «пов'язки на стегнах» ти відчуваєш себе комфортно, це теж можливий вихід (вищим комфортом у подібних випадках може вважатися те, що ти взагалі не відчуваєш білизни).

Кружевное білизна, включаючи французьке, хоча дуже еротично, але під вузьким облягаючим сукнею буде здаватися надто об'ємним. Носити його потрібно під більш вільної одягом. Щоб максимально тягнути живіт, купуй високі труси, вище лінії пупка. Чим нижче гумка, тим вище ризик появи складки на животі.

Багато предметів нижньої білизни, хоча виконуються в різних стилях, але шиються з одних матеріалів і при цьому мають спільні відтінки, тому завжди можна підібрати комплект з трусиків і бюстгальтера. М'які бюстгальтери на сінтіпоне дуже зручні для жінок з невеликими грудьми, у той час як моделі з «кісточками» більше підходять для повної фігури. Стилі трусів можуть теж помітно різнитися: високі - добре облягають і краще підтримують живіт. Для цієї ж мети поцупив-ді на трусах може матися спеціальна стягуючі вставка. Надзвичайно багато фасонів має білизна нейтральних кольорів, його можна вдягати під будь-який одяг. Багато жінок підбирають до тих-ної одязі темне білизна.

Для нього

Не забувай, що потужним засобом впливу на чоловіка є саме наше нижню білизну. Тут готових рецептів немає. Пам'ятається, як-то я попросила свого чоловіка знайти на мені що-небудь блискуче, він не здався, поки не виявив прикраса на трусиках. Самі розумієте, цим справа не обмежилася. А іншого разу, вдягнувшись у халат, просто попросила його перенести мої речі, в тому числі і прозоре білизну зі стільця в інше місце.

Краще діяти на свій розсуд, не шкодуючи фантазії, адже ти знаєш свого коханого краще за всіх. Головне - приголомшити його несподіванкою. Ось лише кілька прийомів.

Сказати, що купила йому подарунок, й одягтися в нову білизну: "Мені йде фасончік?"
Грай з кольором - не може ж він не відреагувати на червоний?
Попроси застебнути або розстебнути білизна (нехай цим обмежиться! )
Будучи одягнена, попроси відгадати, якого кольору в тебе білизна.

Догляд

За те, що білизна так багато в нашому житті значить, ми повинні бути вдячні йому, дбати про нього. Ніколи не стирай дороге білизну в машині. З-за швидкого обертання барабана воно може втратити форму, а «кісточки», наприклад, у бюстгальтера зламатися. Прати білизну руками в теплій воді з м'яким пральним порошком. Воно тобі ще стане в нагоді.

Останнє оновлення на Середа, 12 травня 2010, 21:53